Reaksi Di Twitter Selepas Manchester Derby. Peminat Manchester United Pasti Akan Baca Banyak Kali.

Manchester United menang 4-2 ke atas Manchester City dalam perlawanan derby yang menarik semalam. Gol United dihasilkan oleh Ashley Young, Marouane Fellaini, Juan Mata dan juga Chris Smalling. Kedua-dua gol City pula dijaringkan oleh Sergio Aguero.

Baca Dulu: Analisis Taktikal Manchester United 4-2 Manchester City

Hari ini kami ingin berkongsi reaksi paling win dalam twitter. Semoga anda terhibur.

Walaupun pasukan anda kalah, tapi tolonglah jangan jadi macam ni:

Baca: Kenapa Banyak Orang Suka Jadi Lalang?

LIKE dan FOLLOW SemuanyaBola di Facebook serta Twitter

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN