Masa Depan Bola Sepak Mengikut Pandangan Jose Mourinho

Semua orang tahu yang Jose Mourinho merupakan antara pengurus paling lantang dalam menyuarakan pendapatnya. Wartawan sering tertunggu-tunggu sidang media bersama Mourinho kerana mereka tahu mereka bakal mendapat berita sensasi.

Baru-baru ini, penyokong Arsenal chant “Our football is prettier than yours.” Boring, boring Chelsea” semasa perlawanan di antara Chelsea dan Arsenal yang berkesudahan 0-0. Mourinho membalas kritikan tersebut dalam sidang media dengan menyatakan bahawa 10 tahun tanpa sebarang kejuaraan lagilah boring.

Baca: Jawapan Mourinho Kepada Chant Boring, Boring Chelsea

Mourinho juga ada memberikan visi beliau mengenai masa depan bola sepak jika pasukan yang bermain dengan cantik merupakan petunjuk bahawa pasukan itu bagus. Lihat video di bawah untuk anda tahu pandangan Mourinho mengenai masa depan bola sepak.

LIKE dan FOLLOW SemuanyaBola di Facebook serta Twitter

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN