Pasukan Impian Sergio Aguero

Sergio Aguero telah memilih pasukan impian beliau di Youtube channel kelab Manchester City. Aguero memilih formasi 3-4-2-1 dan beliau diberi kebebasan untuk memilih pemain yang masih lagi bermain ataupun yang sudah bersara.

Aguero memilih penjaga gol lagenda Jerman, Oliver Kahn sebagai pilihan beliau untuk menjaga gawang. Sergio Ramos, Roberto Ayala dan juga Fernando Hierro pula membarisi pertahanan pasukan impian Aguero.

Roberto Carlos diletakkan dibahagian sayap kiri manakala Xavi, Andres Iniesta dan Fernando Redondo pula akan menggerakkan jentera pasukan impian Aguero dari tengah.

Bahagian serangan pula akan dibarisi oleh Diego Maradona, Lionel Messi dan juga Ronaldo (Brazil).

Saksikan video pasukan impian Sergio Aguero di bawah:

kredit: Youtube channel Manchester City FC

LIKE dan FOLLOW SemuanyaBola di Facebook serta Twitter

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN