VIDEO: World Classic Legends Menentang 2017 All-Stars, Siapa Akan Menang?

Sering menjadi perdebatan diantara kita, siapakah pemain yang lebih hebat? Dari zaman manakah?

Ada yang sering membandingkan bintang bola sepak masa kini dengan pemain pada era terdahulu. Oleh itu, bagi menyelesaikan masalah ini, kami bandingkan di siri Pro Evolution Soccer 2017 (PES2017)!

Skuad World Classic Legends yang dibarisi oleh Diego Maradona, Ronaldinho dan juga Thierry Henry berhadapan dengan skuad yang dibarisi oleh Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic dan juga Lionel Messi.

Siapakah akan menang? Skuad mana satu yang menjadi kesukaan anda?

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN