Quantcast

BERITA

Video: Lihat Diego Costa Menjaringkan Gol, Beberapa Saat Kemudian Dibuang Padang

Diego Costa menjadi tumpuan pada aksi La Liga di antara Atletico Madrid dan Getafe di Stadium Wanda Metropolitano.

Diego Costa melakukan ‘tap’ mudah untuk menjaringkan gol kedua Atletico pada minit ke-68. Diego Costa meluru ke arah penyokong untuk meraikan gol.

Meraikan gol di kawasan tempat duduk penyokong memang dilarang. Costa dilayangkan kad kuning kedua.

Sebelum itu Costa menerima kad kuning pertama kerana mennyiku Djene Dakonam pada minit ke-62 ataupun kurang 6 minit daripada insiden. Ini adalah tweet daripada Atletico Madrid pada minit ke-68.

Anda boleh saksikan di sini, bagaimana pengadil ‘merosakkan’ hari Diego Costa,

https://twitter.com/UFC_World1/status/949657691173122056

Atletico menang 2-0 dalam pertemuan tersebut.

Kami perlukan bantuan anda.

Saban hari, semakin ramai peminat bola sepak membaca Semuanya BOLA. Seiring dengan pertambahan pembaca ini, kos operasi kami turut meningkat. Jadi anda boleh nampak kenapa kami perlukan bantuan anda. Untuk memastikan penulis-penulis kami dapat terus membekalkan konten-konten yang tidak bias dan berkualiti kepada anda, duit dan kerja keras sangat diperlukan. Tetapi kami buat juga kerana kami percaya anda berhak mendapat maklumat berkualiti dari media yang telus, bebas dan terbuka.

Sumbangan anda membolehkan masa depan penulis-penulis kami terus terjamin. Dengan hanya RM5, anda boleh menyokong Semuanya BOLA - dan ia hanya mengambil masa 1 minit. Terima kasih.

atau Beri Sumbangan

KEMASKINI TERUS KEPADA ANDA!

Jadi yang pertama mendapatkan kemaskini dari kami melalui emel!