Penyokong Birmingham City Mengejek GK Lawan Sepanjang Separuh Masa Kedua. Apa Yang Berlaku Selepas Wisel Penamat Sungguh Mengharukan.

Birmingham City berada 120 di atas Blyth Spartan dalam kedudukan piramid bola sepak England.Pemain mereka rata-ratanya dibarisi oleh pemain semi-pro.Kapten pasukan mereka, Robbie Dale bekerja di bar manakala penyerang mereka James Maguire adalah seorang tukang paip.

Blyth Spartans mendahului 2-0 pada separuh masa pertama hasil jaringan Robbie Dale.Fantasi Blyth Spartan musnah dalam tempoh 6 minit sahaja apabila Birmingham City menjaringkan 3 gol bermula pada minit ke 52.

Mungkin faktor penyokong Birmingham City yang tak putus-putus mengejek Peter Jeffries antara penyebab kekalahan Blyth Spartan.

Tak percaya, cuba korang tengok video ni :

Respek dekat penyokong Birmingham City & Peter Jeffries yang menunjukkan semangat kesukanan selepas wisel penamat.

Penyokong Birmingham City ni boleh diklasifikasikan sebagai pemain ke-12 ke?

Baca: 9 Jenis Penyokong Harimau Malaya Yang Perlu Anda Tahu

Kredit gambar : blythspartansafc.com

LIKE dan FOLLOW SemuanyaBola di Facebook serta Twitter

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN