Marko Simic Pamer Taring, Jaring 4 Gol Lawan Malaysia B-22

Adakah Marko Simic sudah mula serasi dengan pasukan baharunya?

Pemain yang disingkirkan dari pasukan Negeri Sembilan ini telah memperoleh pasukan baharu bersama dengan pasukan dari Liga Super iaitu Melaka United.

Semalam beliau telah menunjukkan taringnya dan nilai yang dimiliki sebagai seorang penyerang.

Dalam perlawanan persahabatan menentang pasukan Malaysia B-22, pasukan Melaka United berjaya menewaskan skuad Datuk Ong Kim Swee dengan jaringan 5-1.

R. Surendran menjaringkan gol pembukaan Melaka United pada minit ke-40 bagi menyamai gol yang dijaringkan oleh Safawi Rasid yang dijaringkan pada minit ke-3 perlawanan.

Masuk separuh masa kedua, Simic mempamerkan taring beliau apabila menyumbat 4 gol dalam perlawanan yang dilangsungkan di Stadium Hang Jebat itu.

Beliau menjaringkan gol pada minit ke-46, 49, 64 dan juga minit ke-66.

Anda boleh saksikan rangkuman perlawanan di sini.

Persembahan cemerlang Simic disifatkan sebagai “persembahan yang menepati ciri-ciri yang dimahukan oleh pengurusan Melaka United”.

Semoga Marko Simic terus cemerlang bersama Melaka United.

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN