VIDEO: Lontaran Jauh Andrien Jurad Chamrong Yang Berikan Piala Malaysia Buat Perlis

Jika di peringkat antarabangsa ada pemain seperti Rory Delap yang boleh menghasilkan lontaran jarak jauh yang cukup bahaya, kita juga pernah ada!

Pemain Andrier Jurad Chamrong merupakan pemain Perlis yang cukup bahaya apabila membuat hantaran jarak jauh.

Dan hantaran bahaya beliau telah menghasilkan kejuaraan buat pasukan Perlis apabila lontaran jauh beliau telah memberikan kejuaraan Piala Malaysia pada tahun 2004 menewaskan Kedah menewaskan penjaga gol Megat Amir Faisal.

Masih ingat akan lontaran ini?

Baca juga: Terraplas: Bagaimana SNBJ Boleh Anjur Perhimpunan Besar Tanpa Jejas Kualiti Padang

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN