[KUIZ] Negara Mana Dalam Piala Dunia 2018 Yang Padan Dengan Personaliti Anda?

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih. Moving forward as one.

Klik butang di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

KLIK UNTUK SUMBANGAN

Ketika ini anda mungkin sedang dilanda demam Piala Dunia macam kami. Hari Raya pun rasa macam perkara kedua selepas Piala Dunia, kan?

Sumber: imgflip.com

Jika dulu masa raya anda buka TV untuk tengok rancangan-rancangan raya, kali ini anda buka TV hanya untuk tengok pasukan kegemaran anda beraksi dalam Piala Dunia. Kemudian bila sembang dengan keluarga pula, anda pasti banyak bersembang tentang pasukan kegemaran masing-masing dalam Piala Dunia kan?

Tapi adakah pasukan yang anda sokong itu kena dengan personaliti anda?

Celcom FIRST™ tahu pasukan negara mana dalam Piala Dunia 2018 yang padan dengan personaliti anda.

Dan yang paling best, Celcom FIRST™ juga nak bagi figurin edisi terhad yang berjersi negara dalam Piala Dunia 2018 yang padan dengan personaliti anda!

Nak tahu macam mana nak dapatkan figurin tersebut? Teruskan membaca dan jom jawab kuiz kami di bawah:

(Kuiz tak load? Klik refresh)

[wp_quiz_pro id=”103900″]

Haa…dah jawab kuiz kat atas? Nak tahu macam mana nak dapatkan figurin comel tu? Ini caranya.

Hanya daftar langganan mana-mana pelan 12-bulan Celcom FIRST™ di bawah dan figurin edisi terhad yang comel ini akan menjadi milik anda!

Pelan Gold (RM80 sebulan)
Anda akan dapat 10GB Internet semasa hari minggu (Isnin-Jumaat) dan lagi 10GB semasa hujung minggu (Sabtu-Ahad), termasuk 30GB video strim secara percuma!

Pelan Gold Plus (RM98 sebulan)
Anda akan dapat 20GB Internet semasa hari minggu (Isnin-Jumaat) dan lagi 20GB semasa hujung minggu (Sabtu-Ahad), termasuk 100GB video strim secara percuma!

Pelan Gold Supreme (RM128 sebulan)
Anda akan dapat 25GB Internet semasa hari minggu (Isnin-Jumaat) dan lagi 25GB semasa hujung minggu (Sabtu-Ahad), termasuk 100GB video strim secara percuma!

Pelan Platinum (RM168 sebulan)
Anda akan dapat 30GB Internet semasa hari minggu (Isnin-Jumaat) dan lagi 30GB semasa hujung minggu (Sabtu-Ahad), termasuk 100GB video strim secara percuma!

Pelan Platinum Plus (RM188 sebulan)
Anda akan dapat 100GB Internet seluruh bulan, termasuk 100GB video strim secara percuma!

Lawati laman web Celcom FIRST™ untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelan langganan bulanan mereka hari ini!