Jersi Kelab Eropah Ada Diskaun Sehingga 52% Di Al-Ikhsan Sekarang

Kalau anda mengalah daripada membeli jersi terkini kelab bola sepak Eropah kegemaran anda pada tahun lepas kerana nak tunggu diskaun harga, Al-Ikhsan ada berita baik untuk anda.

Sekarang anda boleh mendapatkan jersi terkini kelab-kelab Premier League, LaLiga, Bundesliga dan Serie A dengan diskaun sehingga 52% di Al-Ikhsan!

Sempena kembalinya musim bola sepak selepas tiga bulan sukar menempuh wabak COVID-19, Al-Ikhsan mengadakan kempen Football Fever Is Back.

Dalam kempen ini, semua jersi lelaki, wanita dan kanak-kanak musim 2019/2020 yang dijual dalam talian di Al-Ikhsan.com dan di semua cawangan kedai Al-Ikhsan akan diberi diskaun sehingga 52%! Bila lagi nak dapat diskaun, kan?

Contohnya jersi home Everton musim 2019/2020 ini berharga RM129 sahaja selepas diskaun 52%. Dan yang paling bagusnya, jersi ini masih lagi ada stok!

(Klik untuk beli online) Jersi Home Everton 2019/2020

Kalau anda peminat Manchester City, ada berita baik untuk anda juga. Jersi home The Citizens terkini berharga RM159 selepas dipotong diskaun sebanyak 43%.

(Klik untuk beli online) Jersi Home Manchester City 2019/2020

Bila cerita tentang jersi City, kenalah cerita tentang jersi jersi United pula. Buat Red Devils di luar sana, harga jersi home terkini Manchester United jatuh kepada RM179 selepas diberi diskaun 40%.

Pastikan anda beli cepat-cepat sebab stok terhad dan peminat United pula ramai!

(Klik untuk beli online) Jersi Home Manchester United 2019/2020

Tak lengkap pula cerita pasal jersi kelab Premier League tanpa cerita pasal Arsenal. Walaupun persembahan Arsenal pada musim 2019/2020 ini taklah memberangsangkan, tetapi sekurang-kurangnya mereka menang anugerah jersi paling lawa di Premier League!

Harganya semasa pelancarannya pada tahun lepas adalah RM300. Kini harganya dah jatuh bawah RM200 di Al-Ikhsan!

(Klik untuk beli online) Jersi Away Arsenal 2019/2020

Bagi peminat LaLiga, Al-Ikhsan juga menawarkan diskaun untuk jersi pasukan kegemaran anda. Jersi away terkini Barcelona kini berharga RM179 selepas diskaun 40%.

(Klik untuk beli online) Jersi Away Barcelona 2019/2020

Peminat Bayern Munich juga mendapat diskaun 40% jika mereka membeli jersi home terkini pasukan mereka di Al-Ikhsan. Dengan diskaun 40%, harga jersi ini turun dari RM300 kepada RM179 sahaja!

(Klik untuk beli online) Jersi Home Bayern Munich 2019/2020

Peminat Serie A, terutamanya Inter Milan, juga tak boleh lepaskan peluang keemasan untuk mendapatkan jersi home yang lawa ini.

(Klik untuk beli online) Jersi Home Internazionale 2019/2020

Diskaun untuk jersi wanita dan kanak-kanak juga

Selain jersi lelaki, Al-Ikhsan turut tidak mengabaikan peminat bola sepak perempuan dan kanak-kanak. Sekaranglah masa terbaik untuk anda mendapatkan jersi terkini pasukan kegemaran anda pada harga diskaun!

(Klik untuk beli online) Jersi Home Arsenal 2019/2020 (Wanita)
(Klik untuk beli online) Jersi Home Barcelona 2019/2020 (Wanita)

Untuk mendapatkan lebih banyak pilihan jersi-jersi untuk wanita dan kanak-kanak, anda boleh melawat pautan ini: Jersi Wanita & Kanak-Kanak Di Al-Ikhsan.

Stok jersi terhad

Satu perkara yang kami nak ingatkan kepada anda, jika anda nak beli, jangan tunggu lama-lama. Sebab stok yang ada dalam talian dan di semua cawangan Al-Ikhsan sangatlah terhad.

Jadi pastikan anda tak buang masa dan terus buat pembelian jersi sempena kempen Football Fever Is Back dalam talian di Al-Ikhsan.com atau dengan mengunjungi cawangan kedai Al-Ikhsan berhampiran.

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN