Harry Kane : Video Interview Yang Fans Manchester United Tak Mahu Lihat

Penyokong Tottenham Hotspur sudah mula menjadikan Harry Kane sebagai hero baru mereka. Sorakan “Harry Kane, he’s one of our own” berkumandang di stadium White Hart Lane semasa penyerang yang baru berumur 21 tahun itu menjaringkan 2 gol menewaskan musuh tradisi, Arsenal.

Video di atas merupakan video yang sempat dirakam oleh fans Spurs semasa meraikan kemenangan Spurs bersama abang Harry Kane di sebuah pub.

Katakan Tidak Kepada Manchester United

Sebelum perlawanan menentang Arsenal, Harry Kane telah melakukan lawatan mengejut ke kelab remaja lama beliau, Ridgeway Rovers. Beliau ditanya beberapa soalan dari pelatih di situ.

Soalan yang diajukan oleh salah seorang pelatih Ridgeway Rovers ini yang paling menarik.

Pelatih : If Man United gave you contract? Will you go?

Harry Kane : No. I’m a Tottenham player?

Tengok video di bawah untuk paparan yang lebih jelas.

 

Like page SemuanyaBOLA di Facebook.
Follow Twitter kami di @semuanyabola.

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN