Cara Unik Barcelona Raikan Kejayaan Mereka Ke Pusingan Akhir Liga Juara-Juara

Pasukan Luis Enrique mara ke pusingan akhir Liga Juara-Juara dengan menewaskan Bayern Munich menerusi aggregat 5-3. Lawan mereka nanti di pusingan akhir ialah di antara Juventus dan Real Madrid.

Sejujurnya pada  pandangan peribadi saya, saya mengharapkan perlawanan akhir di antara Barcelona dan Juventus sebab kita dah selalu sangat tengok El Clasico kan?

Beberapa minit selepas kemenangan mereka mengatasi Bayern Munich, Barcelona telah menghasilkan video montaj di Youtube untuk meraikan kemenangan pasukan mereka.

Dengan tajuk #HalloBerlin – Fc Barcelona reach the Champions League Final, video tersebut memaparkan perjalanan pasukan Luis Enrique mara ke pusingan akhir Liga Juara-Juara dalam usaha mereka untuk merangkul trofi ke lima Liga Juara-Juara.

Saksikan video #HalloBerlin di bawah:

Fans Barcelona dah boleh mula guna hashtag #HalloBerlin dah sekarang untuk menunjukkan kecintaan anda kepada Barcelona. Barcelona ~ Mes que un club (More than a club)

kredit featured image: weloba.cat

LIKE dan FOLLOW SemuanyaBola di Facebook serta Twitter

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN