Griezmann Akui Tawaran Dari Barcelona Buatkan Beliau Tak Tidur Malam

Untuk sekelian lamanya, Antoine Griezmann sering saja dikaitkan dengan perpindahan ke Barcelona.

Setiap kali jendela perpindahan, namanya pasti terpalit dengan potensi berpindah ke Nou Camp tetapi ianya tidak pernah terjadi.

Walaupun begitu, Griezmann mengakui tawaran yang diberikan oleh Barcelona kepadanya sememangnya buatkan dirinya tidak tidur lena menurut ESPN.

Kata Griezmann, beliau menghadapi salah satu detik yang cukup sukar dalam karier beliau sama ada memilih jalan untuk menyertai kelab baharu atau terus kekal bersama Atletico Madrid.

Pada waktu itu, beliau mengatakan yang dirinya menghadapi situasi berbelah bagi kerana ada diantara ahli keluarganya mahu beliau ke Barcelona.

Sementara di satu pihak yang lain, mahukan dirinya kekal di Wanda Metrpolitano.

MALAGA, SPAIN – FEBRUARY 10: Antoine Griezmann of Club Atletico de Madrid celebrates after scoring during the La Liga match between Malaga and Atletico Madrid at Estadio La Rosaleda on February 10, 2018 in Malaga, . (Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

“Ada satu masa itu saya rasakan tidak begitu selesa dengannya.”

“Terdapat pada satu malam, saya bangun pada jam 3 pagi dan kejutkan isteri tanya dan bertanya, ‘apa yang patut kita lakukan?'”

“Saya cuba untuk bercakap dengan isteri saya mengenai hal ini namun beliau tidak tahu apa yang saya fikir. Begitu juga dengan kedua ibu bapa saya.”

“Ada ahli keluarga saya mahu ke Barcelona dan ada yang mahu saya kekal.”

Griezmann mengakui pengaruh dari rakan sepasukan beliau buatkan dirinya mengambil keputusan untuk kekal di Atletico Madrid.

Rakan sepasukan Griezmann sanggup untuk melakukan apa sahaja untuk memastikan dirinya kekal di kelab dan itu jelas menyentuh hatinya.

Griezmann bermain untuk Atletico Madrid sejak 2014 selepas berpindah dari Real Sociedad.

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN