Gerrard & Carragher Pilih Pemain Bintang Untuk Liverpool All-Star Charity Match

Jika anda masih tidak mempunyai idea kenapa perlawanan ini diadakan. Kami sarankan anda baca artikel ini terlebih dahulu: Suarez, Torres & Alonso Akan Kembali Ke Liverpool.

Dana yang diterima dari perlawanan amal ini akan disumbangkan ke program pembangunan komuniti sekitar Liverpool.

Pada perlawanan ini, pasukan yang bertanding ialah Steven Gerrard All-Star dan Jamie Carragher All-Star. Pemain-pemain seperti Xabi Alonso, Luis Suarez, Fernando Torres dan Thierry Henry merupakan antara nama besar yang akan beraksi pada perlawanan ini.

Siapa agaknya Gerrard dan Carragher akan pilih untuk pasukan mereka? Lihat video di bawah untuk mengetahui senarai pemain pilihan Gerrard dan Carragher.

Baca juga: Merseyside Derby, Bagaimana Sebuah Kelab Berpecah Menjadi Dua Hanya Kerana Politik
Sumber gambar: Liverpool FC

Like page SemuanyaBOLA di Facebook.
Follow Twitter kami di @semuanyabola.

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN