Jawapan Chelsea Kepada Soalan “Parking The Bus”. Bijak!

Chelsea selalu diberi jolokan “parking the bus” oleh pesaing-pesaing mereka. Gelaran yang agak kurang enak didengar oleh peminat-peminat Chelsea.

Sejam sebelum perarakan kemenangan Chelsea di sekitar barat London, akaun twitter rasmi Chelsea telah mengeluarkan gambar bas yang akan membawa Chelsea dengan slogan “Champions 2014/15”. Mesej yang tertera di tweet tersebut ialah : “How’ this for a parked bus”!

Bijak. Bijak. Bijak. Kita tengok sikit beberapa gambar dan video perarakan kemenangan Chelsea di bawah:

Baca juga: Jawapan Mourinho Kepada Sorakan Boring, Boring Chelsea

LIKE dan FOLLOW SemuanyaBola di Facebook serta Twitter

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN