Al-Ikhsan Kini Dah Online, Cawangan Dah Mula Dibuka

Ketua Pegawai Eksekutif Al-Ikhsan, Vach Piluttla (gambar di atas) serta bintang-bintang bola sepak negara seperti Khairul Fahmi Che Mat, Amri Yahyah dan Lee Tuck mempunyai satu pesanan kepada semua peminat bola sepak dan peminat sukan di Malaysia: Al-Ikhsan kini dah ONLINE!

https://www.instagram.com/p/B_PA0ohHUmx/
https://www.instagram.com/p/B_PKN8QhHfs/?igshid=5wtm96tn6xwl

Jika anda mencari kelengkapan sukan untuk kekal aktif semasa Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) sekarang, al-ikhsan.com ada semuanya.

Jika anda mencari barangan lifestyle dari jenama-jenama terkemuka macam Nike, PUMA, adidas, Skechers dan sebagainya, al-ikhsan.com pun ada.

Ketika ini di al-ikhsan.com, turut ada kempen:

  • Jom Beraya Bersama Al-Ikhsan yang menawarkan diskaun sehingga 50% dan Tawaran Kombo yang bermula dengan harga serendah RM65. Promosi sehingga 31 Mei ini.
  • Diskaun tambahan sebanyak 25% untuk produk Adidas dan Puma. Promosi sehingga 26 Mei ini.
  • Bagi peminat Liverpool pula, Al-Ikhsan turut telah membuka pra-tempahan barangan khas Liverpool dari YNWA Spring Collection, 90’s Collection dan juga Hello Kitty.
  • Juga jangan terlepas promosi NB x Liverpool FC Collection! 

Pastikan anda miliki koleksi-koleksi ini untuk tunjuk kelab mana paling dominan pada musim 2019/2020 kepada peminat kelab Premier League lain.

Semua cawangan Al-Ikhsan Sports kini telah dibuka! 

Al-Ikhsan turut mengumumkan pembukaan semula semua cawangan-cawangan mereka di seluruh negara.

Vach Piluttla, Ketua Pegawai Eksekutif Al-Ikhsan memberitahu:

“Kami telah mematuhi tatacara pengendalian piawai (SOP) yang ditetapkan oleh Majlis Keselamatan Negara, kerajaan Persekutuan, kerajaan negeri serta pengurusan kompleks membeli-belah supaya anda berada di persekitaran yang selamat dan bersih.”

“Kami juga mengalu-alukan kedatangan anda semula ke Al-Ikhsan Sports di mana anda boleh dapatkan kelengkapan sukan pada harga berpatutan. Anda juga boleh berbuat demikian dalam talian di www.al-ikhsan.com.

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN