VIDEO: Aksi Lukaku Tewaskan Pogba Dalam Perlawanan Futsal Di Los Angeles

Sebuah rakaman amatur telah pun tular dengan menyaksikan Romelu Lukaku dan juga Paul Pogba bermain futsal atau 5-a-side football di Los Angeles.

Dalam rakaman tersebut, Lukaku telah menunjukkan skil hebat beliau sebagai seorang penyerang apabila menjaringkan gol dengan beliau mengatasi Pogba dengan mudah sebelum menjaringkan gol.

Nampaknya, Lukaku telah memberikan Pogba perkara yang boleh beliau jangkakan apabila beliau tiba di Manchester United kelak ya?

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN