Quantcast

ADVERTORIAL

12 Benda Yang Confirm Jadi Dalam Group Whatsapp Bila Plan Tengok Bola

1. Korang akan plan tengok bola macam nak plan pelancaran satelit ke angkasa.

Sumber: Instagram @instaj3nna

2. Sampaikan notification Whatsapp kat phone korang naik mencanak-canak.

3. Kalau korang nak catch up dengan conversation dalam group, korang kena scroll banyak kali untuk sampai ke conversation paling latest.

4. Selalunya sembang plan kejap je. Yang lamanya adalah banters dan menganjing team kawan-kawan lain.

5. Akan ada ahli group yang sembang kasar dalam group. Tapi in real life, dia cakap elok sopan je. Korang pun confuse haha..

6. Selalunya ahli group yang sembang paling banyak akan scam cakap tak dapat datang last minute.

7. “Sorry guys, mertua aku datang rumah la. Tak dapat keluar join korang.”

8. Yang peliknya (tapi bagusnya), ahli group yang jarang bersembang dalam group selalunya akan datang.

9. Lepas plan tengok final Piala Dunia 2018, korang akan plan tengok EPL dan Champions League sama-sama pula lepas ni.

10. Selalunya plan tu tak jadi sebab final Piala Dunia tak sama meriahnya dengan EPL dan Champions League.

11. Jadi korang tengok EPL dan Champions League kat rumah masing-masing. Sambil tengok tu, korang sembang-sembang kat group Whatsapp korang. Jadilah kan…

12. Tapi walaupun plan lepak tengok bola korang susah nak jadi, korang tetap sayang kawan-kawan korang. Sebab tanpa dorang, mana syok tengok bola kan?

Tak kira macam mana pun korang plan untuk tengok final Piala Dunia 2018 nanti, pastikan korang plan dengan Digi Postpaid yang kini tanpa sempadan!

Betul tu! Dengan Digi Postpaid plan, korang berpeluang untuk dapatkan smartphone baru dan terkini dengan hanya RM1! Selain tu, korang juga akan dapat 100GB Internet data, Roaming & IDD PERCUMA di 10 negara (10 negara weh!).

Malah kalau korang tak dapat tengok game dengan geng-geng kaki bola di group Whatsapp (sebab kerja ke…), korang tetap boleh stream game secara langsung dengan data Internet tanpa had hanya pada RM1.

Menangi percutian ke Sepanyol, England atau Jerman dengan cheer terbaik korang!

Selain itu, korang juga berpeluang memilih percutian di antara 3 negara – Sepanyol, England atau Jerman – hanya dengan rekod cheer terbaik di smartphone korang dan share di Facebook.

Apa yang korang perlu lakukan adalah:

1. Klik pautan ini untuk akses Facebook Camera Effect Digi (hanya untuk paparan mobile).
2. Muat naik video cheer anda dengan efek kamera Rah Rah di profil Facebook korang.
3. Pastikan profil korang set β€˜Public’.
4. Tag @Digi kat caption atau komen dan gunakan hashtag #RahRahInternet

Sebanyak 3 pemenang akan dipilih. Jadi tunggu apa lagi? Rekod cheer korang sekarang dan menang, menang dan menang!

Maklumat lanjut boleh didapati di sini.

KEMASKINI TERUS KEPADA ANDA!

Jadi yang pertama mendapatkan kemaskini dari kami melalui emel!