Seorang Penyokong Liverpool Namakan Anaknya YNWA

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang disediakan. Terima kasih. Moving forward as one.

Klik butang di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

KLIK UNTUK SUMBANGAN

Sepasang suami isteri dari Norway membawa kefanatikan mereka terhadap Liverpool ke satu tahap baru apabila menamakan anak mereka YNWA.

YNWA adalah singkatan kepada lagu ‘You’ll Never Walk Alone’ yang menjadi lagu tema Liverpool.

Sebelum kelahiran bayi mereka, pasangan ini hanya bergurau untuk menamakan anak mereka YNWA.

Tetapi mereka menjadi serius selepas anak mereka hampir mati akibat komplikasi pembedahan Caesarean.

ynwa2

Bapanya memberitahu Norway TV beliau mengambil keputusan untuk menamakan anaknya YNWA selepas ‘bersembang’ dengan anak perempuannya ketika dalam pemulihan.

ynwa

Ketika ditanya apa akan terjadi jika anaknya membesar sebagai penyokong Manchester United, bapanya menjawab:

ynwa3

Berita ini mengingatkan kami kepada seorang penyokong Arsenal di Malaysia yang menamakan anaknya sempena nama pemain Arsenal.

Oppkalla etter Liverpool-song/Named after Liverpool-anthem.

Det starta som ein spøk. Men namn skal ein ikkje spøke med, det blir fort alvor av det! #NominoNRK #YNWA

Posted by Nomino NRK on Wednesday, September 2, 2015

Baca juga: BAGAIMANA ROBERTO FIRMINO AKAN MEMBANTU LIVERPOOL?