Quantcast

BERITA

Video: Saksikan ‘Wonder Goal’ Rooney Lengkapkan Hatrik Sensasi, Everton Menang 4-0

Rooney melengkapkan hatrik sensasi beliau dengan gaya luar biasa. Rooney memberitahu wartawan, secara peribadi itu adalah jaringan terbaik beliau. Namun pastinya ramai akan ada pilihan masing-masing, terlalu banyak ‘wonder goal’ daripada bekas ‘wonder kid’ ini.

Rooney melakukan percubaan gol dengan sentuhan pertama selepas penjaga gol lawan keluar untuk mengeluarkan bola, tetai ‘clearance’ itu tepat ke arah Rooney.

Everton menang 4-0 dengan senyuman di wajah interim mereka David Unsworth yang akan menyerahkan tugas pengurus tetap kepada Sam Allardyce selepas ini.

Kami perlukan bantuan anda.

Saban hari, semakin ramai peminat bola sepak membaca Semuanya BOLA. Seiring dengan pertambahan pembaca ini, kos operasi kami turut meningkat. Jadi anda boleh nampak kenapa kami perlukan bantuan anda. Untuk memastikan penulis-penulis kami dapat terus membekalkan konten-konten yang tidak bias dan berkualiti kepada anda, duit dan kerja keras sangat diperlukan. Tetapi kami buat juga kerana kami percaya anda berhak mendapat maklumat berkualiti dari media yang telus, bebas dan terbuka.

Sumbangan anda membolehkan masa depan penulis-penulis kami terus terjamin. Dengan hanya RM5, anda boleh menyokong Semuanya BOLA - dan ia hanya mengambil masa 1 minit. Terima kasih.

atau Beri Sumbangan

KEMASKINI TERUS KEPADA ANDA!

Jadi yang pertama mendapatkan kemaskini dari kami melalui emel!