Quantcast

BERITA

Video: Penjaga Gol Ini Mahu Melengahkan Perlawanan Tetapi Gagal!

Dalam satu perlawanan bola sepak di Tanzania, penjaga gol pasukan pelawat mahu melengahkan perlawanan yang berbaki 20 minit.

Dari awal lagi beliau membuatkan penyokong di dalam stadium geram kerana melengahkan perlawanan selepas mereka mendahului.

Namun pada minit ke-70, penjaga gol tersebut sekali lagi mahu melengahkan perlawanan selepas menyelamatkan sepakan percuma pasukan tuan rumah.

Tetapi kali ini dia agak bernasib malang kerana penyerang bernama Alas lebih pantas kali ini. Bola tersebut berjaya di’cucuk’ ketika penjaga gol cuba menangkapnya.

Namun yang lebih menarik perhatian kami adalah reaksi penyokong di dalam stadium itu, ‘savage’!

Kami yakin, anda akan memberikan reaksi serupa jika di tempat penyokong tersebut. ‘Time wasting’ itu sentiasa membuatkan pasukan yang sedang ketinggalan rasa geram.

Kami perlukan bantuan anda.

Saban hari, semakin ramai peminat bola sepak membaca Semuanya BOLA. Seiring dengan pertambahan pembaca ini, kos operasi kami turut meningkat. Jadi anda boleh nampak kenapa kami perlukan bantuan anda. Untuk memastikan penulis-penulis kami dapat terus membekalkan konten-konten yang tidak bias dan berkualiti kepada anda, duit dan kerja keras sangat diperlukan. Tetapi kami buat juga kerana kami percaya anda berhak mendapat maklumat berkualiti dari media yang telus, bebas dan terbuka.

Sumbangan anda membolehkan masa depan penulis-penulis kami terus terjamin. Dengan hanya RM5, anda boleh menyokong Semuanya BOLA - dan ia hanya mengambil masa 1 minit. Terima kasih.

atau Beri Sumbangan

KEMASKINI TERUS KEPADA ANDA!

Jadi yang pertama mendapatkan kemaskini dari kami melalui emel!