Video: Lihat Aksi ‘Masterclass’ N’zonzi Sebagai Pivot Menentang Man. United

Steven N’zonzi menunjukkan aksi hebat beliau ketika berkawal di tengah dalam perlawanan menentang Manchester United di Old Trafford awal pagi tadi.

Bekas pemain Blackburn dan Stoke City sudah dikaitkan dengan beberapa pasukan besar dalam beberapa jendela perpindahan sejak menyertai Sevilla.

Dalam aksi yang dimenangi Sevilla 2-1 dan membolehkan mereka mara ke suku akhir UCL, N’zonzi sangat tenang di tengah dengan kawalan ruang dan juga kemampuan tinggi bersaing secara fizikal dan di udara.

Beliau mampu mengorganisasi bahagian tengah dengan aksi dominan. Boleh bertahan dan membantu banyak dalam transisi sama ada ke serangan atau ke bertahan. N’zonzi menentukan tempo perlawanan di tengah.

Saksikan sorotan aksi beliau di sini.

https://twitter.com/EiF_Highlights/status/973692107037855745

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN