VIDEO: Kompilasi Gol PSG Di Parc Des Princes Menentang Kelab England

Manchester United akan bertandang ke Parc Des Princes untuk perlawanan kedua UCL – peringkat 16 terakhir.

PSG memiliki kelebihan 2 gol di tempat lawan yang mereka bawa dari Old Trafford dalam perlawanan sebelum ini.

Oleh Gunnar Solskjaer kini hanya tewas 1 perlawanan dalam karier beliau sebagai pengurus Man. United – dan kekalahan itu adalah di tangan PSG.

Namun Soslkjaer optimis pasukan beliau akan dapat mengatasi PSG dalam pertemuan kedua, sekaligus mara ke suku akir UCL musim 2018/19.

MANCHESTER, ENGLAND – FEBRUARY 12: Ole Gunnar Solskjaer the manager of Manchester United during the UEFA Champions League Round of 16 First Leg match between Manchester United and Paris Saint-Germain at Old Trafford on February 12, 2019 in Manchester, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Kami bawa anda imbas kembali beberapa gol yang dihasilkan oleh PSG ke atas lawan mereka dari England dalam saingan UCL di tempat sendiri.

Kami tertarik dengan gol solo oleh Javier Pastore ketika menentang Chelsea. Anda bagaimana? Gol mana satu yang anda rasa paling cantik.

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN