Trabzonspor Meminta Yuran Perpindahan £27 Juta Jika Liverpool Mahukan ‘Wonderkid’ Abdulkadir Omur

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang disediakan. Terima kasih. Moving forward as one.

Klik butang di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

KLIK UNTUK SUMBANGAN

Liverpool dilaporkan semakin hampir untuk mendapatkan pemain tengah ofensif yang juga digelar ‘wonderkid’ Trabzonspor – Abdulkadir Omur. Pembelian ini adalah untuk menjadi pengganti Lallana pada jangka masa panjang.

Namun harga Omur bukannya murah. Ini apabila Trabzonspor meminta yuran perpindahan £27 juta. Trabzonspor harus menerima hakikat bahawa agak sukar untuk mereka menghalang pemain itu pergi ke kelab seperti Liverpool.

Selain daripada Liverpool, pasukan Manchester City juga berminat dengan pemain tersebut. Ini selepas City kehilangan beberapa pemain muda mereka termasuk Jadon Sancho.

Buat masa ini tiada maklumat tentang klausa perlepasan pemain ini. Maka boleh dikatakan pemain ini tiada klausa perlepasan. Dengan itu Trabzonspor ada kawalan lebih besar ke atas pemain ini.

Trabzonspor lebih memilih perjanjian yang membolehkan pemain itu kekal di kelab itu pada baki musim ini. Namun mereka juga dikatakan akan mempertimbangkan tawaran yang sebaliknya jika Liverpool memasukkan sekali Adam Lallana dalam perjanjian.

Laporan di England menyebut Jurgen Klopp tidak mahu memasukkan nama Adam Lallana dalam perjanjian kerana masih mahukan pemain itu ada dalam pasukan. Menurut Klopp, Lallana adalah pemain penting kepada taktikal beliau – cuma ketika ini pemain itu bergelut dengan masalah kecergasan.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Berita minat Liverpool ke atas Abdulkadir Omur ini memberikan petanda bahawa Liverpool memang sudah menamatkan minat ke atas Nabil Fekir. Walaupun ada laporan sebelum ini mengaitkan Liverpool masih mahukan Fekir.

Omur pemain yang lincah serta sangat rajin di dalam padang. Ia aspek permainan yang sangat penting dikehendaki Jurgen Klopp.

Leave a Reply