Terengganu Mahu Lonjak Prestasi Saarvindran

Saarvindran

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih. Moving forward as one.

Klik butang di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

KLIK UNTUK SUMBANGAN

Jurulatih Terengganu, Nafuzi Zain mengatakan beliau mahu menjadikan pasukannya sebagai platform buat pemain baharu merekai iaitu D. Saarvindran mendapatkan prestasi cemerlangnya.

Menurut laporan Sinar Harian, jurulatih itu menyedari potensi tinggi yang dimiliki oleh Saarvindran lantas beliau mahu membentuk pemain tersebut menjadi seorang bintang Harimau Malaya.

Saarvindran

“Saya berharap beliau dapat menyesuaikan diri dengan corak permainan pasukan Terengganu. Beliau pemain yang berkualiti cuma masih belum dapat bermain ke tahap prestasi terbaiknya.”

Bercakap mengenai komposisi skuad Terengganu musim ini, Nafuzi berkata ramai pemain muda bakal menjadi sandaran beliau di atas padang kelak.

“Ramai pemain skuad musim ini adalah daripada skuad TFC II serta Piala Presiden, mereka akan mengetuai cabaran kita di saingan liga.”

“Saya tidak meletakkan tekanan yang begitu tinggi kepada skuad. Saya cuma berharap mereka akan bermain dengan aksi konsisten lagi terbaik untuk pasukan. Jika kejayaan itu hendak datang, ia akan hadir.”

Terengganu akan ke Kuala Lumpur untuk menentang beberapa pasukan dari Singapura dan Kemboja bagi persiapan musim baharu.