Seorang Ahli Perniagaan Terkenal Bakal Jadi Rakan Kongsi Kelantan?

Kelantan

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang disediakan. Terima kasih. Moving forward as one.

Klik butang di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

KLIK UNTUK SUMBANGAN

Desas desus rakan kongsi Kelantan bakal terjawab tidak lamal lagi apabila dikatakan seorang ahli perniagaan terkenal bakal menjadi sebahagian ‘ahli keluarga’ baharu pasukan itu.

Menurut pemilik Kelantan, Norizam Tukiman atau Zamsaham menjelaskan individu tersebut adalah orang yang mengetahui selok belok sukan bola sepak.

Ini sudah pasti satu berita yang baik untuk peminat kerana mereka yang arif dalam sukan sudah pasti dapat membantu kembalikan aura pasukan itu.

Difahamkan, ahli perniagaan tersebut seorang individu bukan asing dalam bola sepak apabila beliau sudah lama terlibat dalam sukan ini.

Mengikut status terkini, individu tersebut masih lagi aktif dalam arena bola sepak.

Adakah Kelantan bakal mendapat sentuhan baru dan mengubah landskap bola sepak dari Pantai Timur itu?

Sebelum ini, Zamsaham dikatakan ingin menjual pasukan Kelantan dan bersedia untuk berunding jika terdapat pihak yang berminat dengan pasukan Kelantan.

Antara yang tampil adalah usahawan kosmetik terkenal, Datuk Seri Hasmiza Othman atau Vida yang ingin memiliki pasukan itu.

Sebelum ini, Datuk Vida pernah menjadi penaja pasukan Kelantan pada tahun 2016.

Selain beliau, Erfan Akif  pemilik pusat kesihatan gimnasium mengatakan hasrat  untuk membeli TRW.

Leave a Reply