Senarai Calon-Calon Pemain Terbaik Bulanan PFAM-Asiana.my

Persatuan Pemain-Pemain Bola Sepak Profesional (PFAM) dengan kerjasama All Sport Images and News Agency (Asiana.my) telah menganjurkan Anugerah Pemain Terbaik Bulanan PFAM-Asiana.my.

Anugerah ini dianjurkan sebagai satu pengiktirafan kepada pemain-pemain bola sepak profesional.

5 calon telah dipilih oleh Jawatankuasa Pencalonan anugerah untuk bulan Oktober 2015. 5 calon tersebut ialah:

1. Robert Cornthwaite (Selangor FA)

OktoberCornthwaite

2. Khairul Fahmi Che Mat (Kelantan FA)

OktoberKhairulFahmi

3. Gabriel Guerra (PKNS FC)

OktoberGuerra

4. Issey Nakajima-Farran (Terengganu FA)

OktoberIssey

5. Andik Vermansyah (Selangor FA)

OktoberAndik

Undian dibuka dari 26 Oktober 2015 sehingga 4 November 2015 jam 11.59 malam.

Anda boleh membuat undian melalui desktop, laptop, telefon pintar atau tablet serta boleh menggunakan semua jenis pelayar (browser).

Undi pemain pilihan anda di SINI

Sumber: Asiana.my, PFAM

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN