Quantcast

BERITA

VIDEO: Penyokong Ini Bawa Lari Bola Keluar Dari Stadium Ketika Perlawanan Berlangsung

Tempoh hari di Scotland, penjaga garisan ‘dilayangkan’ kad merah oleh pengadil perlawanan kerana buat hal.

Kali ini, seorang penyokong telah membawa lari bola selepas bola yang ditendang oleh pemain ketika perlawanan sedang berlangsung melambung ke tempat duduk penonton.

Aksi yang berlaku ketika perlawanan diantara Rangers dan Aberdeen di Ibrox menyaksikan bola hasil tendangan pemain Aberdeen melambung tinggi ke tempat duduk penonton.

Salah seorang penyokong yang dipercayai penyokong Rangers telah mengambil bola tersebut dan membawa bola itu lari keluar dari stadium.

Hoi saudara, bagi balik bola itu!

Kami perlukan bantuan anda.

Saban hari, semakin ramai peminat bola sepak membaca Semuanya BOLA. Seiring dengan pertambahan pembaca ini, kos operasi kami turut meningkat. Jadi anda boleh nampak kenapa kami perlukan bantuan anda. Untuk memastikan penulis-penulis kami dapat terus membekalkan konten-konten yang tidak bias dan berkualiti kepada anda, duit dan kerja keras sangat diperlukan. Tetapi kami buat juga kerana kami percaya anda berhak mendapat maklumat berkualiti dari media yang telus, bebas dan terbuka.

Sumbangan anda membolehkan masa depan penulis-penulis kami terus terjamin. Dengan hanya RM5, anda boleh menyokong Semuanya BOLA - dan ia hanya mengambil masa 1 minit. Terima kasih.

atau Beri Sumbangan

KEMASKINI TERUS KEPADA ANDA!

Jadi yang pertama mendapatkan kemaskini dari kami melalui emel!