11 Pemain Terbaik Pilihan Ryan Giggs

Lagenda Manchester United, Ryan Giggs muncul di rancangan terbitan Sky Sports Fantasy Football Club untuk memilih 11 pemain terbaik yang pernah bermain bersama beliau.

Untuk senarai pemain pilihan ini, Ryan Giggs tidak memasukkan nama beliau sendiri.

Berikut merupakan senarai 11 pemain pilihan Ryan Giggs:

1. Peter Schmeichel (Penjaga Gol)

2. Rio Ferdinand (Pertahanan Tengah)

3. Jaap Stam (Pertahanan Tengah)

4. Gary Neville (Pertahanan Kanan)

5. Denis Irwin (Pertahanan Kiri)

6. Roy Keane (Pemain Tengah Bertahan)

7. Paul Scholes (Pemain Tengah)

8. David Beckham (Sayap Kanan)

9. Cristiano Ronaldo (Sayap Kiri)

10. Eric Cantona (Penyerang)

11. Wayne Rooney (Penyerang)

Ini formasi 11 pemain terbaik pilihan Ryan Giggs:

ryan giggs fantasy2

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN