Pasukan Amerika Selatan Ini Adalah Pasukan Bola Sepak Terhandal Di Dunia

Paquador mungkin mempunyai pasukan bola sepak terhandal di dunia berdasarkan sebuah skit komedi dari rancangan komedi Britain yang popular, Harry and Paul Show.

Dalam skit ini, Paquador adalah negara rekaan dari benua Amerika Selatan yang bertemu dengan pasukan kebangsaan England. Walaupun mereka dilanda masalah di padang, mereka masih mampu membuktikan kehebatan mereka ketika berdepan England.

Apa masalah Paquador? Lihat video ini untuk tahu dengan lebih lanjut (mempunyai sari kata Bahasa Malaysia)!

 

Like page SemuanyaBOLA di Facebook.

Follow Twitter kami di @semuanyabola

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN