Quantcast

BERITA

VIDEO: La Liga All Star Lawan Premier League All Star, Siapa Akan Menang?

Perdebatan bola sepak moden yang sering menjadi perhatian adalah, siapa lagi hebat; La Liga atau Premier League?

Dikala La Liga mempunyai bintang-bintang mega yang menghiasi liga tersebut, Premier League pula dihiasi dengan wang yang banyak membolehkan kuasa membeli setiap pasukan seolah tiada hadnya!

Untuk mencari liga manakah yang akan menang, sebuah simulasi PES2017 telah digunakan untuk menentukan siapa pemenangnya.

Ia membariskan barisan pemain terhebat dari La Liga dalam satu skuad dan pemain terhebat Premier League dalam satu skuad yang lain.

Anda di sebelah mana? La Liga atau Premier League?

Kami perlukan bantuan anda.

Saban hari, semakin ramai peminat bola sepak membaca Semuanya BOLA. Seiring dengan pertambahan pembaca ini, kos operasi kami turut meningkat. Jadi anda boleh nampak kenapa kami perlukan bantuan anda. Untuk memastikan penulis-penulis kami dapat terus membekalkan konten-konten yang tidak bias dan berkualiti kepada anda, duit dan kerja keras sangat diperlukan. Tetapi kami buat juga kerana kami percaya anda berhak mendapat maklumat berkualiti dari media yang telus, bebas dan terbuka.

Sumbangan anda membolehkan masa depan penulis-penulis kami terus terjamin. Dengan hanya RM5, anda boleh menyokong Semuanya BOLA - dan ia hanya mengambil masa 1 minit. Terima kasih.

atau Beri Sumbangan

KEMASKINI TERUS KEPADA ANDA!

Jadi yang pertama mendapatkan kemaskini dari kami melalui emel!