Quantcast

BERITA

VIDEO: Pemain FC Koln Ini Lakukan ‘Miss Of The Season’ Dari Jarak 3 Meter!

Pemain FC Koln, Yuya Osako melakukan miss of the season apabila beliau dalam peluang yang membolehkan beliau menjadi wira buat pasukannya.

Hal ini kerana, beliau mempunyai peluang terbaik dalam menjaringkan gol penyamaan ketika menentang FC Augsburg telah terlepas peluang menjaringkan gol dari jarak kira-kira 3 meter.

Hasil dari kegagalan itu membuatkan Koln tewas 2-1 kepada pasukan tuan rumah dan juga telah tewas 5 perlawanan di tempat lawan.

Tabahlah Osako!

Baca juga: Gerrard & Lampard Bakal Sertai England’s Football Hall Of Fame September Ini

Kami perlukan bantuan anda.

Saban hari, semakin ramai peminat bola sepak membaca Semuanya BOLA. Seiring dengan pertambahan pembaca ini, kos operasi kami turut meningkat. Jadi anda boleh nampak kenapa kami perlukan bantuan anda. Untuk memastikan penulis-penulis kami dapat terus membekalkan konten-konten yang tidak bias dan berkualiti kepada anda, duit dan kerja keras sangat diperlukan. Tetapi kami buat juga kerana kami percaya anda berhak mendapat maklumat berkualiti dari media yang telus, bebas dan terbuka.

Sumbangan anda membolehkan masa depan penulis-penulis kami terus terjamin. Dengan hanya RM5, anda boleh menyokong Semuanya BOLA - dan ia hanya mengambil masa 1 minit. Terima kasih.

atau Beri Sumbangan

KEMASKINI TERUS KEPADA ANDA!

Jadi yang pertama mendapatkan kemaskini dari kami melalui emel!