Satu Sahaja Permintaan Penyokong Arsenal Apabila Fabregas Beraksi Di Emirates

Perlawanan tumpuan minggu ini di Liga Perdana Inggeris (EPL) ialah perlawanan di antara Chelsea dan Arsenal. Chelsea hanya perlu menang 2 lagi perlawanan untuk memastikan kejuaraan EPL milik mereka.

Berdasarkan rekod sebelum ini, Jose Mourinho mempunyai rekod yang cemerlang mengatasi Arsene Wenger. Tapi dalam bola sepak, rekod adalah masa lepas. Bola itu bulat, keputusan perlawanan tidak seharusnya mengikut rekod sebelum ini.

Lupakan seketika topik tadi, harini kami nak anda layan 2 video yang dihasilkan oleh penyokong Arsenal dan Chelsea. Video pertama ialah video penyokong chelsea melakukan prank di Emirates Stadium manakala video kedua ialah video penyokong Arsenal yang inginkan banner Fabregas diturunkan dari stadium Emirates.

Prank Penyokong Chelsea Di Stadium Emirates

Fans Arsenal Mahu Banner Fabregas Diturunkan

Baca: 10 Pengkhianat Utama EPL

LIKE dan FOLLOW SemuanyaBola di Facebook serta Twitter

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN