Bagaimana Chelsea Pikat CEO Bakal Penaja Jersi Mereka

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang disediakan. Terima kasih. Moving forward as one.

Klik butang di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

KLIK UNTUK SUMBANGAN

Chelsea mendapat tajaan jersi bernilai 40 juta pound setahun daripada syarikat Yokohama. Nilai tajaan ini dua kali ganda lebih banyak berbanding tajaan yang dilakukan oleh Samsung sebelum ini.

Persoalannya sekarang, bagaimana Chelsea pikat CEO bakal penaja jersi mereka?

123456789878

Apabila Chelsea perlu meyakinkan CEO penaja baru mereka, Chelsea sedar yang keputusan tersebut tidak boleh berdasarkan logik sahaja. Chelsea perlukan sesuatu yang boleh menyentuh emosi prospek mereka.

Bagaimana Chelsea Lakukannya?

Hantar beg khas kepada setiap CEO yang mengandungi jersi dan juga pingat EPL.

chelseajersi1

chelseajersi2

chelseajersi3

Dalam beg khas tersebut, Chelsea sediakan satu video pendek bagaimana pengalaman unik yang bakal dirasai oleh CEO jika syarikat mereka menaja pasukan Chelsea.

chelseajersi4

Daripada pengalaman diserbu peminat semasa ingin masuk ke stadium.

chelseajersi5

Bagaimana rasanya berada dalam sidang media Chelsea untuk umumkan perjanjian penajaan. Siap tandatangan dalam kontrak tersebut mengikut tandatangan CEO tersebut. Fuh!

chelseajersi6

Mereka juga diberikan gambaran bagaimana potrait mereka akan diletakkan di Chelsea.

chelseajersi7

Dan juga gambaran bagaimana logo syarikat mereka di jersi Chelsea.

chelseajersi8

Video tersebut juga menunjukkan bagaimana situasi di dalam stadium sebelum sepak mula dan bagaimana rupa jersi Chelsea dengan nama CEO tertera di belakangnya.

chelseajersi9

Dalam video terbabit juga menunjukkan bagaimana perasaannya untuk menjadi sebahagian daripada pasukan juara Chelsea.

chelseajersi11

chelseajersi10

Ini video penuh bagaimana Chelsea pikat CEO bakal penaja jersi mereka:

Baca juga: 4 Sebab Mengapa Bilik Persalinan JDT Impian Setiap Pemain Bola Sepak