Quantcast

BERITA

VIDEO: Inilah 20 Saat Yang Paling Teruk Dalam Sejarah Perlawanan Bola Sepak!

Sebuah majalah di Itali telah membuat satu pilihan mengenai saat-saat paling teruk yang pernah dirakam dalam sebuah perlawanan bola sepak.

Majalah tersebut memilih aksi perlawanan Premier League pada tahun 1993 melibatkan Queens Park Rangers dan juga Manchester City sebagai perlawanan yang mempunyai 20 saat yang paling teruk dalam sejarah perlawanan bola sepak!

Memang teruk, tonton sajalah video ini.

Kami perlukan bantuan anda.

Saban hari, semakin ramai peminat bola sepak membaca Semuanya BOLA. Seiring dengan pertambahan pembaca ini, kos operasi kami turut meningkat. Jadi anda boleh nampak kenapa kami perlukan bantuan anda. Untuk memastikan penulis-penulis kami dapat terus membekalkan konten-konten yang tidak bias dan berkualiti kepada anda, duit dan kerja keras sangat diperlukan. Tetapi kami buat juga kerana kami percaya anda berhak mendapat maklumat berkualiti dari media yang telus, bebas dan terbuka.

Sumbangan anda membolehkan masa depan penulis-penulis kami terus terjamin. Dengan hanya RM5, anda boleh menyokong Semuanya BOLA - dan ia hanya mengambil masa 1 minit. Terima kasih.

atau Beri Sumbangan

KEMASKINI TERUS KEPADA ANDA!

Jadi yang pertama mendapatkan kemaskini dari kami melalui emel!