10 Benda Menarik Yang Mungkin Anda Miss Minggu Ini #2

1. Gol larian solo dari Carlos Tevez yang bakal membuat penampilan pertamanya untuk Argentina sejak World Cup 2010 bulan ini! Apa cerita ni Parma defenders?

2. Goal sendiri ini dari Cristopher Kramer ketika Borussia derby (Dortmund vs Monchengladbach). Goalkeeper would be so furious!

3. Tim Howard dengan skil yang hanya anda nampak di padang permainan sekolah rendah. Haha!

4. Gol dari Nacer Chadli ketika Tottenham Hotspurs vs Stoke City. Holy crap!!!

5. Gol sepakan percuma dari Gylfi Sigurdsson ketika Swansea menentang Arsenal. Take that Cockney Polish!

6. Skill ‘feint’ yang menarik dari Lucas Moura ketika menentang Marseille. Ha!

7. Percubaan Gareth Bale yang diselamatkan oleh penjaga gol Rayo Vallecano, Christian Alvarez. Damn, son!

8. Gol macam nilah yang selalu diidam-idamkan oleh pemain Arsenal. Minggu ini, biar Lasse Vigen Christensen dari Fulham yang ajar!

9. Yura Movsisyan menjaringkan gol paling kekok minggu ini. Better celebrate like I meant to do that, then…

10. Laurent Blanc buat perangai jilake.

Sejak 2015, kami bersungguh menyediakan bacaan digital secara percuma di laman ini dan akan terus mengadakannya selaras dengan misi kami memberi berita terbaik untuk bola sepak tanah air khususnya.

Namun menyediakan bacaan secara percuma memerlukan perbelanjaan tinggi yang berterusan dan kami sangat mengalu-alukan anda untuk terus menyokong perjuangan kami.

Tidak seperti yang lain, Semuanya BOLA bukan dimiliki oleh syarikat besar untuk menampung kos operasi kami untuk jangka masa panjang.

Kini, kami amat memerlukan sokongan anda walaupun kami faham tidak semua orang mampu untuk membayar kandungan. Tetapi dengan sokongan anda, sedikit sebanyak dapat membantu perbelanjaan kami dalam meluaskan lagi bacaan percuma yang bermanfaat untuk masa yang mendatang. Meskipun anda mungkin tidak mampu, kami tetap mengalu-alukan anda sebagai pembaca.

Sokong Semuanya BOLA daripada serendah RM2.00 dan ia hanya mengambil masa seminit sahaja. Jika anda berkemampuan lebih, mohon pertimbangkan untuk menyokong kami dengan jumlah yang sudi diberikan. Terima kasih.

Moving forward as one.

Klik pautan di bawah untuk mulakan sumbangan. Nama penyumbang akan dipaparkan dalam 1 halaman khas untuk anda yang menyokong kami.

// KLIK UNTUK SUMBANGAN